Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΙΣΤΟΡΙΑ & GAMEPLAY


Ο Χειμώνας Έρχεται… Καθώς ο πόλεμος των 5 βασιλέων έχει φουντώσει για τα καλά και  δεκάδες μάχες ξεσπάνε σε όλο το Βασίλειο, οι Φύλακες της Νύχτας δεν έχουν την πολυτέλεια να παρακολουθούν τις εγχώριες εξελίξεις.  Τα μάτια τους είναι στραμμένα στον αφιλόξενο Βορρά, όπου οι πληροφορίες τους λένε ότι ορδές από wildlings κάτω από την ηγεσία του Mance Ryder και  των υπαρχηγών του ετοιμάζονται να πράξουν το ανήκουστο: να επιτεθούν στο Τείχος.


Σχεδόν σε απόγνωση, ο Διοικητής της Φρουράς της Νύχτας, στέλνει εκκλήσεις βοηθείας σε όλους τους βασιλειάδες, ενώ παράλληλα διατάζει όλους τους Rangers να περάσουν το Τείχος και να συλλέξουν πληροφορίες.  Όμως, είναι αργά για το Μαυρό Κάστρο...με το που μοιράζονται οι δυνάμεις, μια ομάδα από Θενν πολεμιστές κατορθώνει να μπει στα κρυφά μέσα στο Μαύρο Κάστρο για να ανοίξει το δρόμο για την ορδή που έρχεται.  Καθώς οι Rangers σημαίνουν ότι η Ορδή είναι προ των Πυλών, τα ουρλιαχτά των Θενν γεμίζουν το προάυλιο του Κάστρου με την ξαφνική τους επίθεση.

Και εκεί που μοιάζουν όλα χαμένα για το Τοίχος  και  την Φρουρά της Νύχτας, η ελπίδα έρχεται από τα μαύρα φτερά του κορακιού. Λεπτό και λιτό σαν τον ίδιο, το μήνυμα έχει μόνο δυο λέξεις πάνω από την σφραγίδα του Stannis Baratheon. «Κρατήστε, έρχομαι». Θα κρατήσει το Τοίχος; Τι σπρώχνει τα wildlings σε αυτή την επίθεση αυτοκτονίας; Μήπως ο χρύσος των Λάννιστερ φτάνει μέχρι τον παγωμένο Βορρά;

Για να το μάθετε, πάρτε και εσείς μέρος στο...

The Siege of Castle Black
Paintball Big Game

Πλευρές και αρχηγοί:

1η ΦΑΣΗ

The Night’s Watch:
·        Castle Guard (Donal Noye)
·         Rangers Beyond the Wall (Quorin Halfhand)

The Wildlings:
·         South Thenn Invasion Force (Styr - the Magnar of Thenn and Jarl)
·         Main Siege Force (Mance Ryder, the King Beyond the Wall)

2η ΦΑΣΗ

The Night’s Watch:
·         Assault Force ( Jon Snow)
·         Stannis Relief Force (King Stannis Baratheon, Melissandre)

The Wildlings
·         Castle Defenders (Mance Ryder, the King Beyond the Wall)
·         Dogshead Raiders (Harma Dogshead)

Special Guests
·         White Walkers
·         Lannister Traitors


Διεξαγωγή Παιχνιδιού

Το The Siege of Castle Black, αποτελείται από 2 μέρη και ένα ενδοιάμεσο διάλειμμα για τους αγώνες. Σε κάθε μέρος, οι παίχτες κάθε πλευράς χωρίζονται σε δυο ή περισσότερες δυνάμεις.

1ο Μέρος

Στο πρώτο μέρος έχουμε την πρώτη ημέρα της μάχης, όπου η λιγοστή φρουρά που έχει μείνει στο Μαύρο Κάστρο έχει να αντιμετωπίσει τους Θενν εισβολείς, ενώ οι Rangers προσπαθούν να καταστρέψουν τις πολιορκητικές μηχανές και τις σκάλες των εχθρών.  Λιγοστοί απέναντι σε ατελείωτες βάρβαρες ορδές, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν όλη τους την εμπειρία για να τα καταφέρουν.  Κάθε λεπτό μετράει όμως, γιατί κάθε πολεμική μηχανή ή σκάλα που στήνεται φέρνει ένα βήμα πιο κοντά την άλωση του Μαύρου Κάστρου.


Διάλειμμα

Στο Διάλειμμα οι παίχτες έχουν μια ευκαιρία να ξεκουραστούν και παράλληλα να συμμετάσχουν σε μεσαιω-paintballικά αγωνίσματα.  Για τους ενδιαφερώμενους θα υπάρχουν:

«Τοξοβολία» - κοινώς σκοποβολή
«Ξιφομαχία» - μονομαχία με paintball pistols
«Κονταρομαχίες» - σπέσιαλ


2ο Μέρος

Το δεύτερο μέρος διαδραματίζεται μερικές μέρες μετά το πρώτο, όπου το Μαύρο Κάστρο έχει πέσει και η Φρουρά της Νύχτας έχει μαζευτεί σύσσωμη σε μια απελπισμένη επίθεση να το ανακαταλάβει, μαζί με ενισχύσεις από τον Stannis Baratheon.  Αυτή την φορά οι ρόλοι αντιστρέφονται και τα wildlings πρέπει να αναχαιτήσουν τις ενισχύσεις πρωτού είναι αργά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου